![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| ŞİİR ATÖLYE | |
|
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
kurtoğlu
OKUR
|
![]() Konu: GÜNÜ YAŞARKENGönderim Zamanı: 08-Eylül-2010 Saat 07:30 |
GÜNÜ YAŞARKEN![]() ![]() Soba sıcak Bir kestane çıtırtısında mutluluk Hava karlı,ayaz Sisli ve çarpan Açılır kapı,bir kadın gülücüğüyle Eve gidelim Sazın yürekten vuran tınısı Televizyonda Halk bilgeliğiyle konuşur bir yaşlı kadın Eski aile fotoğrafları önünde "Nedir ki İşte geçip gitti yavrum Ömür dediğin" Hep aşkı,sevdayı mı anlatır şiirler Çay doldu Fincanlara,bardaklara buhar sıcaklığında Gelin,kız ayakta Torunun elinde balon Dilinde kırpıntı sözcükler Varalım tadına o bulunmaz gülücüğün Yaşayalım çay tadında anı Hayat geçer gider Bir zil sesi mi duydum ne Yoksa gürültüsü mü Yaramaz öğrencilerin "Kestane pişti" mi dediniz çocuklar Birlikte yiyelim Getirin Okurum,tat alırım Yazmak da isterim İmgeli,simgeli şiirler Ama ben de beğenmem yazdıklarımı Benim ki Yaşamın başka türlü anlatımı |
|
|
|
|
fatma betül
YAZAR
|
![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 09:04 |
|
sıcacık bir şiir olmuş. okurken beni mutlu olduğum ve özlediğim günlere götürdü. tarifsiz bir huzur duydum. yüreğinize sağlık.
müsaadenizle minik bir noktaya değinmek istiyorum; şiirin sonunu daha farklı bitirebilirdiniz. "başka türlü" ifadesi şiirin ahengini bozmuş gibime geldi. onun yerine iki heceli bir kelime yazılırsa, şiirin bitimi daha akıcı olabilir diye düşünüyorum. (nacizane)
kaleminize kuvvet. selam ve dua ile...
|
|
|
Peygamberler; insanlığı rahatsız etmek için gönderilirler...
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|